donderdag 17 mei 2012

Flare, Storm en van schuldgevoel naar dankbaarheid (Nederlands)

Goedemorgen!


Geslapen als een blok en wakker geworden met knallende kopppijn...dus, eerst effe flares checken en ja hoor..vanmorgen (rond 3.30) was er een M5.1 flare, wat bijna een X-flare is dus. Zonnevlek 1476, waar we hoge verwachtingen van hadden, geeft nog net een afscheidskadootje voor hij wegdraait naar de achterkant van de zon.
De flare stuurt een golf aan protonen, die nu rond de aarde dansen.


Dus, stond je vanmorgen op en voelde je je niet zo best..dan weet je nu wat dat waarschijnlijk is. Oude pijn komt weer eens langs, dus had je ooit rugpijn (heupen, nek, wat dan ook) dan heb je daar op dit moment vast last van. Je algehele gezondheid staat weer even onder druk, verkoudheden komen weer terug, keelpijn, hoesten..alles speelt weer op.
Het is okee, maak je geen zorgen, na het weekend zal het vast en zeker beter zijn.

Het weekend zou - energetisch gezien - al heftig worden, en nu komt daar dus een zonnestorm bij. Met de eclips, de planeetstanden. Daar heb je wellicht al over gelezen op het internet, of in mijn blog http://iamingeastrid.blogspot.com/2012/05/watte-gebeurd-er-op-20-mei.html

Voor mij gaat dit weekend duidelijk over de zich aan dienende mogelijkheden. En als je je hart wilt openstellen, dan moet je angst en schuldgevoel laten gaan.
Angst zal je overal in tegenhouden, het is de ergste vijand van alles dat goed is. Zelfs als je bang bent, als je angst voelt..laat je er niet door leiden. Zeg dat het je niet moet lastigvallen, wees stil!
And dan hebben we natuurlijk het 'goeie ouwe' schuldgevoel. Schuldgevoel omdat je je niet laat tegenhouden, schuldgevoel omdat je voor jezelf kiest, schuldgevoel omdat je de ellende van de wereld niet je leidraad laat zijn.
Maar schuldgevoel zit in alleen jouw...het heeft niets te maken met de rest van de wereld. De wereld trekt zich er niks van aan, laat zich er niet door leiden en zeker niet door veranderen!
Nou..dan zeg ik bye bye baby, dat spelletje speel ik lekker niet mee!

Het spel dat ik wil spelen gaat over jezelf powerfull maken en daar zoveel mogelijk mensen in meenemen...verspreid je licht, verspreid je liefde!
Als je wilt dat mensen aardiger zijn, wees aardiger!
Als je wilt dat mensen geduldiger zijn, wees geduldiger!
Als je wilt dat mensen liefdevol zijn, wees liefdevoller!
Als je wilt dat mensen dankbaar zijn, wees dankbaar!

De uitdrukkingen ''wie goed doet, goed ontmoet'' en de Engelse uitdrukking ''what you give is what you get'' en tot slot, ''wees de verandering die je wilt zien in de wereld'' zijn allemaal waar.
Probeer ze maar uit!

Liefs
Inge

4 opmerkingen:

 1. Wow, wat een "toeval"dat ik deze pagina vind. En ja, knallende koppijn. Nekklachten....nooit verband gelegd met zonnevlekken. Goh. Mooie boodschap, dat ook!
  Pim

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank je Pim! Altijd fijn als mensen mijn blog vinden, en er dan ook nog wat aan hebben!
  Hoop dat je vaker langskomt :-)
  Wens je een fijne dag...en dat je de hoofdpijn maar kunt negeren.
  Inge

  BeantwoordenVerwijderen