woensdag 28 maart 2012

Flares en Groeipijn (Nederlands)

Op mijn geliefde site spaceweather.com, staat te lezen: '' geen van deze sunspots lijken een kans op flares te geven'' ..en het woord ' deze'' duidt op de sunspots aan de kant van de zon die naar ons gedraaid is.
Maar..er staat ook: ' Aan de andere kant van de zon ontsnapte aan nooit-stervende-sunspot AR1429 in de late uren van 26 maart, de inmiddels 11e CME...Aarde niet in de vuurlinie''


In mijn ogen heel grappig, heel wetenschappelijk enzo, want het is natuurlijk een totale illusie om te denken dat, omdat we niet in de directe vuurlinie liggen het ons niet zou raken?
Ik weet toch zeker dat zij ook van ' the butterfly-effect' gehoord hebben en dat ze weten van het rimpeleffect als je een steen in het water gooit?
Dus, we kunnen gevoegelijk aannemen dat we nog zeker geraakt worden door onze vriend AR1429. (die door de mij gegeven naam, Perpetual Party -Voortdurend Feest -zeker eer aandoet!)We weten allemaal hoe het eruit ziet als je een steentje in het water gooit...de eerste rimpelingen zijn sterk en maken krachtige rimpels...en elk later golfje lijkt rustiger, minder hoog, maar...de cirkel wordt ook groter!
Het is hetzelfde met de flares, de direkte flares zijn krachtig, de flares waar we nu het effect van voelen lijken rustiger, maar hebben niet minder effect op ons.


Onze lichamen (lichtlichaam, emotioneel lichaam etc etc) gaan door diepe veranderingen, echte veranderingen, en de duidelijkste veranderingen vinden plaats in de onderste chakra's ..onze verbinding met de Aarde. En als je dan weet dat ook de Aarde zelf door aanzienlijke veranderingen gaat, dan begrijp je alle heftigheid misschien wat beter. Het centrum van ons gevoel, de solar plexus, de buik en onderrug is waar we het het beste kunne voelen nu.
Dat geeft gevoel van opwinding, verwachting, anticipatie, vreugde...maar ook spanning en angst en boosheid.
Als je die gevoelens blokkeert of onderdrukt, is de kans groot dat je problemen hebt met je darmen (buikgriep) en/of lage rugpijn.
Misschien zelfs zo erg dat je in bed wilt blijven omdat je je grieperig voelt, (koortsig zonder echt koorts te hebben?)
Das heel veel gevoel he?

Lieve jullie...het gaat ook niet over. Deze veranderingen zullen zelfs intenser worden in de nabije toekomst, er komt meer..veel meer aan.
Dus, mijn advies is, leer er mee omgaan!
Hoe? Vraag het aan je hart, want je hart weet het, je hart is zich bewust...leef in dat bewustzijn, weet dat ALLES goed is.
Deze golven rollen niet af en aan...ze rollen aan...en blijven..om ons proces te ondersteunen ons proces, helpen ons verder. Geef er maar aan toe...laat het gebeuren, zonder weerstand, zonder oordeel..het is allemaal goed.

Liefs,
Inge

Geen opmerkingen:

Een reactie posten