zondag 11 maart 2012

Dubbele flare zaterdag (Nederlands)

Ik stel voor dat we zonnevlek AR1429 een andere naam geven en wel: Eindeloos feest!
Gister om 0527 GMT (dat is 06.27 onze tijd) en om 1744 GMT (dat is 18.44 onze tijd) bracht deze zonnevlek wederom twee behoorlijke flares voort, grote M klasse flares, dat is bijna X-klasse (de grootste).
Het is duidelijk dat we een hoogtepunt te pakken hebben in deze zonflarecyclus!
Ik geloof dat het duidelijkste effect in deze serie flares de helderheid is die het brengt. (kijk maar naar buiten!)
Mensen praten over het effect dat het heeft op hun fysieke lichaam, ongemak en pijn, huidproblemen (wat voornamelijk opruimen is - het uit je lichaam komen van oude pijn en rommel) en op het psychologische vlak is het tijd om emoties onder de loep te nemen, boosheid en angst laten zich niet langer onderdrukken of negeren.We zijn aan het transformeren, op alle niveaus..niet alleen die we zien, voelen en begrijpen. Velen spreken over de veranderingen in onze cellen, ons DNA, de terugkeer van de christus-energy ( niet Christus de persoon) en de uitbreiding van onze lichtlichamen.
Wat betekent dat?
Het betekent dat we door diepe veranderingen gaan..niet iets dat we kunnen negeren, niet iets dat we moeten reguleren. Het is groter dan onszelf...en tegelijk is het ons zelf
En wat kunnen we doen?
Ik zou zeggen; vecht er niet tegen, probeer niets tegen te houden. Als je je schrap zet, creëer je meer ongemak dan nodig is.
Ik zou veel water drinken, kruidenthee die het schoonmaakproces helpen, eet eerlijk en goed voedsel.
En tot slot, laat angst los en richt je volledig op liefde.

Pas goed op jezelf en je geliefden,
Inge

Geen opmerkingen:

Een reactie posten