zondag 4 maart 2012

Expansie NU! (Nederlands)

Hallo,


Zoals ik een paar weken geleden gezegd heb, toen we in die periode van compressie zaten (met hoofdpijn, kramp en pijn) , zitten we nu in een periode van expansie. Sinds de 29e is er ruimte voelbaar, en mogelijkheden, en groei op vele gebieden.
Erg veel mensen zijn met nieuwe dingen bezig, in hun bedrijven, in hun persoonlijke leven en hun kunst..vooruit, want nieuwe ruimte wil zichzelf vullen.
(ik ook..ben een facebook groep gestart..Kosmos NOW...kom je erbij?)


And zoals altijd met dit soort perioden..een heleboel mensen voelen de expansie lichamelijk en worden ziek..en omdat de ruimte gevuld wil worden...krijgen ze koorts, griep, duizeligheid, maag en darmproblemen..helemaal niet zoals de compressiepijnen.


Natuurlijk is de zon weer mijn leraar in deze zaken. De afgelopen week waren er erg veel flares, allemaal aan de andere kant van de zon, allemaal van ons af gericht. (hoewel er op de 2e wel een flare was aan de zijkant van de zon die ons in een meer directe manier beïnvloed)
Wetenschappers zeggen dan dat het ons niet raakt, maar op energetisch gebied is dat natuurlijk onzin. Natuurlijk raakt het ons, ook als we het niet kunnen waarnemen.
Je zou zelfs kunnen zeggen, omdat we ze niet kunnen zien, raakt het wellicht dat we we in onszelf niet zien?

Wat heb jij niet gezien tot nu toe? En wijst je nu misschien op al dat potentieel? Alle nieuwe mogelijkheden?
Blijf weven aan het tapijt van het leven...met alle draden die in elkaar vloeien...en maak er iets kleurrijks van!!

Liefs
Inge

ps; een kleine voorspelling? De komende week gaat er in iedergeval één enrome flare komen! Dat is geweldige energie! Gebruik het goed!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten