woensdag 7 maart 2012

En nóg eentje! (nederlands)

Ja hoor...voelde je het gistermiddag en avond ook aankomen? Om half twee vannacht was er een nóg grotere flare dan die van eergister...een X5, veel groter bestaan ze niet!

Gistermiddag kon je het voelen aankomen...net als de zee zich ver terugtrekt voor er een tsunami komt, voelde je de energie zich op eenzelfde manier terugtrekken. Alles leek zwaaaar en moeizaaaam en traaaag te gaan...
Nu weten we dus waarom.
Dus, zeker tot de 9e maart, hebben we wederom wind in de rug om beslissingen te nemen, veranderingen door te voeren, veel werk te verzetten. Dat kan letterlijk je baan betreffen, maar ook je innerlijke werk.
En zoals ik al schreef, we krijgen donderdag óók een volle maan, en dat maakt het een perfecte week om je diepste emoties onder de loep te nemen. (vergeet niet dat anderen dat óók doen, en dat is een recept voor conflicten..een gewaarschuwd mens is wijs voor twee?)

Na twee van zulke grote flares en na zoveel innerlijke verschuiving, is het heel fijn om dat allemaal te laten bezinken met meditatie (en interpretatie) en die mogelijkheid is er nog steeds op 21 maart aanstaande.
Een workshop in Spier, op een práchtige plek, met een geweldige groep, en er is nog plaats. (en anders máken we wel plaats!)
Op de workshop verbinden we ons met de grote pyramide van Gizeh, krijg je een oefening mee, en zal de belangrijkste meditatie zoals altijd op cd gezet worden.

Liefs
Inge

Geen opmerkingen:

Een reactie posten