dinsdag 6 december 2011

Surfend op de golven...(Nederlands)

Als een enorme stampende donderende golf gooide 11-11-11 ons volledig ondersteboven...sommige surfend op de golf, sommige kopje onder; tuimelend, schreeuwend - van plezier of van angst - naar adem happend, wild zwemmend (of kalm) ...maar zoals golven eigen is, kwam deze eindelijk aan land het afgelopen weekend.
Sommige kwamen met een pijnlijke klap op de rotsen terecht, anderen rolden ontspannen en met gemak het strand op...maar allemaal keken we verbaasd om ons heen.
Sommigen met verdriet om wat verloren is gegaan, anderen glimlachend om alles wat nieuw is.

Deze transformatie was een enorme.
Het is ons gelukt met vereende energie alles dat we kenden te veranderen in...alles dat we altijd gekend hébben, op een heel ander niveau.
We zijn terechtgekomen in de speeltuin van het eenheidbewustzijn, maar volwassenen die we zijn, zijn de meesten van ons vergeten hoe dat ook alweer ging; spélen!
Dus..sommige zoeken een bankje, sluiten hun ogen en denken es na, velen praten met anderen, sommige schreeuwen, zijn boos, en sommige voelen zich o zo verloren...
(en ja...sommige hebben géén idee wat er gebeurd is)
Velen weten, niet in hun hoofd, maar in hun hart, dat we de kans hebben gecreëerd om een warme ongecompliceerde, liefdevolle aarde te creëren, waar samen gedeeld wordt en samen gelachen.

Deze 'shift' heeft alles veranderd....de lucht die we inademen, de grond waarop we lopen, de liefde die we delen..
Nu is het tijd om in je hart te zijn, het hart van anderen te zien, harten te verbinden, te leven en vrij te geven vanuit je hart.
Je hogere zelf, je I AM, de Goddelijke kracht, is geen kracht buiten onszelf, het is niet iets dat anderen hoeven door te geven of te onderwijzen (er zijn immers eigenlijk geen anderen) het is allemaal in onszelf.
Alle kennis, alles dat goed is, ALLES zijn wij..en wij zijn het AL.

Allemaal een beetje te vaag voor je?
Okee, weet dat dat je vet geweldig bent! You are great, you are love, lets celebrate!!!
LACH!!!!

Liefs,
Inge

Geen opmerkingen:

Een reactie posten