zaterdag 10 december 2011

Maan Zon eclips flares...en nu? (Nederlands)

De maan is vol en de eclips is volledig...de zon is stil, maar ook actief...er zijn flares, maar vlammen allemaal van de aarde weg, en nu zelfs een flare die weg ge-eclipst wordt door opvlammend plasma! Wat een gedoe daarboven! (onder..naast)
Maar ik voel heel duidelijk, en jij vast ook, dat er een verandering in de lucht hangt nu.
Sinds eind oktober heeft er een enorme verandering plaatsgevonden, golven rezen hoog en kwamen veel veel geraas neer, wat resulteerde in veel relaties die op de klippen liepen, onderdrukte gevoelens die naar de oppervlakte kwamen met veel tranen en ziekte, veel keelinfecties en bronchitis, allergieen speelden op, buikpijn (kramp) en heel veel ruzie, hoewel ruzie misschien niet het juiste woord is, misschien waren het meer driftbuien die eruit kwamen!

En nu...de storm is gaan liggen...het is stil...welkome vredigheid, en er is ineens plezier in de lucht!
(het zou me niet verbvaen als de wolven tegen de maan lachen in plaats van huilen!)
Plannen en ideeën waar we al lang meer rondlopen, nemen nu echt vorm aan...let maar op de komende weken, die zijn perfect om ze op te schrijven, bij te schaven, maar ze realiteit...en aan het einde van de maand zal er een stroom aan creatie naar buiten komen!
De nieuwe wereld is geboren...en we zijn allemaal onderweg!
Sta jij al in de startblokken?
Ik wel..2012, here i come!!!

Liefs!!!
Inge


4 opmerkingen:

  1. Hmm, voel me nog niet zo in de startblokken. Voelt meer als poolwinter

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Poolwinter?? Dan zit je vast niet in Nederland..das toch meer kwakkelwinter tot nu!

    Menno...de startblokken staan voor je klaar, de energieën zijn uitnodigend...maar het is natuurlijk aan jou of je de uitnodiging nu aanneemt..misschien is er voor jou een ander moment geschikter?
    Inge

    BeantwoordenVerwijderen