zaterdag 28 april 2012

Golven (Nederlands)

We bewegen ons voort op een golf van C-class flares (X ijn de sterkste, dan M in het midden en C zijn de kleinste) dus, niets spectaculairs (hoewel we gister eem M hadden) maar het ze blijven komen, flare na flare.
Ik denk dat de functie ervan is dat we niet mogen stoppen (om na te denken). We zitten in een transformatieprocess en we moeten blijven bewegen. Doorgaan doorgaan..


Dit is het eindspel, het eind van polariteit, de beweging van 'zij' naar 'wij', het benadrukken van waar we het met elkaar ééns zijn, in plaats van vechten voor je eigen mening.
Dat betekent natuurlijk ook het uitzuiveren van het oude. Zoals ik tegen een vriendin zei, een wond die zich uitzuivert moet eerst zijn pus kwijt. Er gebeurd nu veel tegelijk, en een heleboel pus komt uit een heleboel wonden.
Het is dus van belang dat we ons focussen op de heling die dit proces is...focus op het goede ervan en dat het resultaat zal zijn, heelheid, geheeldheid en dus eenheid en samenheid.
De golf van flares houden ons in beweging, niet stoppen, niet denken, niet naar je hoofd gaan...voel de energie van de verandering, de energie van ONS..voel het bewegen, constant..en als je niet stopt om te denken, niet naar het hoofd gaan, dan dóen we...en doen zonder denken komt uit het hart.
Dit zijn hart tijden.

Deel je hart.
Deel onvoorwaardelijke liefde..de enige liefde die in je hart woont.
Voor iedereen, voor alles...altijd.


Liefs,
Inge

Geen opmerkingen:

Een reactie posten