woensdag 25 april 2012

Knipper (Nederlands)

En toen was het al weer bijna mei...wat raast de tijd voorbij he? Het is alsof je met je ogen knippert en er is alweer een nieuwe maand. Maar het zijn niet alleen de maanden...het is alsof de hele wereld verandert is als je met je ogen hebt geknipperd!


Het ene moment hebben we nog een (soort) regering, het volgende moment niet meer. Verkiezingen in september, wat zoiets is als overmorgen, brengen weer een hele andere situatie. En voor die verkiezingen hoop ik ook dat er een heleboel zal veranderen. ..partijen die samenwerken aan oplossingen voor een betere wereld misschien, hand in hand, schouder aan schouder, van hart tot hart.
(pas nog heb ik een email gestuurd aan president Obama om hem te vragen zijn campagne daarop te richten..samen werken, weg met dualiteit..ik denk dat hij er over nadenkt. Ik verwacht elk moment een mailtje terug waarin hij me hartelijk bedankt)


Zodra je met je ogen knippert, is je lichaam veranderd, je dna is aangepast, is er meer ruimte tussen de moleculen zodat we meer licht kunnen binnenlaten (verlichting) en dat proces gaat in de komende mei maand flink versneld worden. Verwelkom deze nieuwe energie, want die nieuwe energie, dat ben jij! Meer van ons lichtlichaam komt in ons fysieke lichaam. Je wordt méér jij..jouw potentie komt thuis...dus dat is een feest nietwaar?
Dat kan ingewikkeld worden als je vasthoudt aan 'dat wat je niet bent' ..als je een vals beeld van jezelf projecteert..dus, wees jezelf, en 'jezelf' woont altijd in je hart.
Al dat licht, dat etherische deel van ons, is heel erg gewend aan eenheid...dus wees bereid om te delen. Het zal alsmaar makkelijker worden om zomaar in iemands hart en ziel binnen te kijken...en het zal makkelijker worden voor anderen om bij jou naar binnen te kijken.Mei gaat ons een heleboel brengen (ik heb geen idee wat dat zal zijn, maar het zal vast te maken hebben met de zon en zijn flares..ik houd je op de hoogte)
Zodra je met je ogen hebt geknipperd zijn we nieuwe mensen, in een nieuwe wereld, met nieuwe gewoonten.


Klaar om te knipperen?


In liefde en licht,
IngeInge

2 opmerkingen: