vrijdag 18 november 2011

Zonnestreep

Kijk, is dat niet een geweldige (ultraviolette) foto van de zon?
Die grote bal licht en levensbrenger ondergaat iets groots momenteel.
De donkerblauwe streep, die zich over zo'n 800.000 km uitstrekt is een filament. Dat is een band van energie, een enorme muur van plasma. (of een wolk van deeltjes)
De zonne-astronomen zijn in staat van opwinding, want zo'n groot filament hebben ze nog nooit waargenomen. Een paar dagen geleden kwam een deel van het plasma los en vloog richting Venus, en nu wachten we op meer van het plasma dat los komt en een Hayder-flare zal produceren...en misschien komt die wel richting ons..

Wat betekent dat? Heeft dat effect op ons...hoe?
Ik wil het niet hebben over de technische kant van het verhaal, dat google je maar als je het wilt weten.
Ik wil het hebben over wat het spiritueel voor ons zou kunnen betekenen.

De afgelopen week hebben we allemaal de kans gekregen om onze chakra's te openen, speciaal de middelsten, de Sacrale, de Solar Plexus, het Hart en Keel chakra.
Dat betekent dat een heleboel gevoelens gevoeld worden, en blokkades ervaren worden. Hoe veel van jullie hebben buikpijn? Pijnlijke keel? Hoesten? Hoofdpijnen?
Vooral kinderen lijken last te hebben van het hoesten, vooral kinderen die een sterke keelchakra energie hebben...je weet wel, die kinderen die altijd praten :-)
Weet je, de energie wil door ons heen stromen, het wil in beweging! En als we blokkades hebben, dan zal de energie zich daar dóórheen drukken, ook als onze relatief langzame lichamen, het proberen bij te benen..als dat niet lukt, dan kun je ziek worden.

Probeer het maar te laten gebeuren, gebruik geen medicijnen, maar gebruik beweging..intentie..wapper met je handen waar je de energie vastzit, zing, loop, dans...
Vraag om heling, vraag om hulp...

Dit is volgens mij belangrijk, want als dieHyder-flare komt, zal het als een wind van liefde door ons systeem waaien, als een grote schoonmaak..
Dus..open je deuren, de ramen, vergeet de zolder en kelderramen niet!
(nee gekkie, niet echt...in jezelf bedoel ik)

We worden allemaal het waterman tijdperk ingeblazen...en daar kunnen we een strijd van maken...of we laten ons meevoeren op die wind..

Liefs Inge
Geen opmerkingen:

Een reactie posten