vrijdag 4 november 2011

Rollercoaster (Nederlands)

Zit je op dezelfde rollercoaster als ik? Nemen je emoties je mee naar een gevoel van uiterst gezegend naar diep verdriet, van euforie naar depressie en weer terug?
Het lijkt alsof niets meer stabiel is...
Maak je geen zorgen, alles is precies zoals het moet zijn.
We zijn begonnen aan de enorme verschuiving, mensen zijn diepgaand aan het veranderen.
Voor veel bewuste mensen is dat geen nieuws - ken het, heb het gedaan - dus waarom voel ik het dan toch?
Nou, het is precies wat we verwachtten, we worden allemaal één, de sluiers vallen weg, we verbinden ons allemaal met het collectief bewustzijn, en dus voelen we al die verschuivingen van iedereen!

Wat kunnen we doen om ons niet mee te laten sleuren?
Realiseer je dat de pijn en verwarring niet iets persoonlijks is..en zodra je het gevoel hebt dat de emoties de overhand nemen, zet je je voeten stevig op de aarde, adem heeeeeel diep in door je voetzolen, regelrecht naar je hart. Haal nogmaals heeeeel diep adem, door je kruinchakra, regelrecht naar het centrum van je hart.
Voel de verbinding met ALL dat er is, en weet dat alles goed is.
Er is een onderstroom (bovenstroom) van '' ALLES dat precies is zoals het moet zijn'' ..blijf in contact met die ruimte, het is jouw ruimte, jouw verbinding met het goddelijke.
Vanuit die ruimte, transformeer all je verwarring naar weten en stuur dat de wereld in.

Voel liefde, wees liefde.
Ik hou van je.
Inge
Mocht je behoefte hebben deze energieën recht in de ogen te kijken, te ankeren samen met anderen die hetzelfde doormaken? Er zijn nog een aantal plaatsen vrij voor de workshop van 11-11-11 volgende week.
Neem contact met me op als je meer wilt weten! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten