dinsdag 24 januari 2012

Nieuw, sterk, lang en snel! (Nederlands)

Gister, vroeg in de morgen (in mijn deel van de wereld, Nederland) was er een M9-klasse zonnevlam, (één stapje hoger en het zou een X-flare geweest zijn, de meest intensieve) en het duurde erg lang voor de vlam uitgevlamd was.

De CME-uitstoot - of simpel gezegd, de ontlading, de wind die het voortbrengt - heeft opmerkelijke haast om ons te bereiken. Gewoonlijk duurt het een dag of 3 om de Aarde te bereiken, maar deze is er al, nauwelijks 28 uur later!


Dus, het is niet alleen krachtig, intens in lengte, maar het is ook zeer snel.
Dat is zoooo 2012 nietwaar?


Een andere invloed op het NU proces, is de nieuwe Maan die zich ook gistermorgen aandiende, en Mars (mannelijke energie) die naar retrograde ging in de avond,  wat betekent dat we naar binnen keren, onze processen opnieuw gaan inschatten, onze keuzes, ons pad..een tijd voor introspectie en niet voor actie.
De mannelijke energie draait nu om zijn..niet om doen.

Vandaag, staat de energie waarin de Maan weer gaat groeien, in waterman, roept om vrijheid, het lijkt vandaag wel een emotionele onafhankelijkheidsdag!
Dus; een nieuwe Maan, met sterke, langdurige, snelle energie, een roep voor vrijheid die van diep in onszelf komt....klinkt als een tijd voor echt hele snelle veranderingen!
Vandaag begon rond 8 uur vanmorgen (onze tijd) deze energie sterker en sterker te worden, en het hoogtepunt zal rond 15.00 vanmiddag liggen. Het stof zal weer gaan liggen rond middernacht.


Wees vandaag tolerant, in balans, liefdevol naar iedereen..we gaan allemaal door dit proces heen!
Fijne (emotionele) onafhankelijkheidsdag!


Liefs
Inge

Geen opmerkingen:

Een reactie posten