dinsdag 19 maart 2013

April Onthult (Nederlands)

Ik ben verbaasd hoe accuraat mijn vorige blog lijkt te zijn, met de 20ste in aantocht...de lentezonnewende, die zoals verwacht een hele nieuwe golf in beweging gaat zetten, en ik heb wel een vaag vermoeden wat deze golf ons zal brengen.

Heb je die rare energie de laatste dagen ook gevoeld?
En voelt het niet net alsof je naar voren werd getrokken alsof, en weer terug alsof je aan een elastiek vastzat...om vervolgens weer naar voren te veren , als aan een horizontaal bungee-koord ?
We zijn net atleten die zich klaarmaken voor de start van een race, of een sprong, in de hoogte of verte..wiebelend van de ene voet op de andere..heen en weer..wachtend op het moment...wachten op het startschot.
Verwachtingsvol...


Ik denk dat ik zelfs nu wel begrijp waarom de rare griep zó lang duurde, misschien zit je nog in dat proces, en geeft het je troost om te weten dat het weer draait om bagage die we achterlaten. Er zit niets in die bagage wat je ooit nog nodig zult hebben, dus laat het achter..probeer niet het te begrijpen, probeer het niet te analyseren, kijk er niet meer naar om!
Als dat moeilijk is, probeer het te visualiseren, maak de bewegingen erbij, van het neerzetten van deze bagage...zet het neer, en loop weg..kijk niet om...geniet ervan dat je zoveel minder mee te sjouwen hebt!

De reden dat we het niet mee kunnen nemen is dat het je zou doen twijfelen. Er komt zóveel nieuwe informatie de komende weken (zeker tot 10 april) , en die informatie zou je in twijfel trekken, omdat je het naast de meetlat van je ervaringen zou willen leggen.
Oude kennis zou het opnemen van nieuwe informatie bemoeilijken.
En de nieuwe informatie is belangrijk.
Veel van de informatie is velen van ons wel bekend, velen van ons hebben ervaren, en die nu door gaat dringen tot velen, op een manier die niet te stoppen zal zijn.


Er is dus werk aan de winkel, of, super bewustzijn is aan de orde, want de waarheid die eraan komt rollen is sterk.
We moeten ons zeer bewust zijn van het ''licht van het weten'' als tegenhanger voor de twijfel.
We moeten in ons weten en in vertrouwen zijn, en wat we vooral kunnen doen, is ons licht naar buiten duwen en zo intens mogelijk laten schijnen!


(gossie opa..er schuilt toch een dominee in me :-)


Geen geheimen meer....voel je het komen? In je buik?
Licht zal zich verspreiden en schijnen in het duister.
Meer en meer gordijnen zullen opengeduwd worden, zullen vallen!
Die energie komt er aan rollen in de verte...komt snel dichterbij, en ik ben er zooooo klaar voor!!
Ga je mee?


Veel plezier!!
Liefs
IngeGeen opmerkingen:

Een reactie posten