zaterdag 26 oktober 2013

Minumus wordt Maximus (Nederlands)

Eindelijk is de Solar Maximus niet meer zo minumus als het het hele jaar geweest is. The afgelopen week hebben we een heleboel M-klasse flares gehad - 15 om precies te zijn - en gister zelfs twee X-klasse flares.
Allebei op de 25ste oktober en allebei opvallend.
De eerste was een X1.7 (om 7.53 UT) en die werd vergezeld door twee grote magnetische velden die zich losmaakten van de zon, waardoor bijna de helft van de oppervlakte van de zon bij deze eruptie betrokken was.
De tweede was zelfs nog groter, een X2.1 (om 14.51 UT) en die werd recht op ons 'afgevuurd' en zorgede voor vele problemen met elektriciteit.
Je kunt de erupties zien en er over lezen op www.spaceweather.comDus...wat betekent dat nou voor de mensen op deze planeet..en wat voor effect heeft het op onze eigen 'elektra en magneticiteit'?
(zoals Jim Self zegt: ''Thoughts are electrical, emotions are magnetic'')

Gister hebben veel mensen me gemaild voor informatie, omdat ze zich zo raar voelden. Duizelig, misselijk, hoofdpijn en allemaal ander fysiek gedoe, soms behoorlijk ernstig.
Mensen voelen zich ziek, griepig...maar een uur later lijkt dat helemaal weg...om dat een uur later weer terug te keren. Alsof de griep maar niet kan beslissen of hij er nou is of niet.
Duizeligheid lijkt onze grootste gemene deler...alsof je energetische hoofd maar blijft bewegen in je fysieke hoofd.


Emotioneel gezien is het helemaal een roalercoaster voor velen. Gevoelens drijven met het grootste gemak naar de oppervlakte. Dat kan verdriet zijn, maar ook boosheid of frustratie..
Voor mij persoonlijk betekent het dat de tranen de hele dag heel makkelijk komen...vooral omdat ik de wereld zo mooi vind..hoe mooi mensen zijn..echt mooi..
Misschien zien we wat we nodig hebben? Wat we moeten voelen? Ik weet het niet..ik weet alleen dat mijn vertrouwen in goedheid gevoed is de laatste dagen, en dat maakt me eindeloos dankbaar.Misschien is het belangrijkste wel dat we er goed op letten, ons zeer bewust zijn van alle veranderingen...en dat we er bewust van zijn dat we ALLEMAAL door deze veranderingen gaan. Niet iedereen is zich bewust...dus misschien is het aan ons om daar nu extra alert op zijn, de balans te houden, en tegenwicht geven daar waar tegenwicht nodig is.


Volgens vele leraren en 'mensen die het weten' hebben sunflares een direct effect op de tektonische platen van de Aarde. Helaas resulteerde dat gister in alweer een aardbeving in Japan. Die situatie heeft duidelijk een heleboel tegenwicht nodig..dus alstjeblieft, stuur goeds, deel goeds, wees goed..
Omdat alle energie met elkaar in verbinding staat en alles één is, is jouw liefde overal voelbaar en heeft het overal effect op...op de hele wereld.

Wees de verandering, wees balans, wees liefde.

In bewondering en met liefde

IngeGeen opmerkingen:

Een reactie posten