zaterdag 22 december 2012

Gelukkig Nieuw Tijdperk allemaal! (Nederlands)

Lieve allemaal,

Fijn dat jullie er allemaal zijn, natuurlijk wisten we dat de wereld niet letterlijk zou eindigen, maar wél een tijdperk..
Een tijdperk van tegenstellingen, een tijdperk van 'follow the leader' , een tijdperk van dualiteit en oorlog. 
Voor mij draait het in het nieuwe tijdperk om bewustzijn.
Bewust zijn van onze onderlinge verbinding, dat alles energie is, en als alles energie is..alles één is.
En dat het nieuwe tijdperk een tijd van het vrouwelijke is. In ons allemaal.

De afgelopen dagen was ik naar een workshop, met geweldige mensen, om deze nieuwe tijd te verwelkomen met meditatie en beschouwing en plezier.
Tijdens de meditatie die we deden op het moment van de winterzonnewende en de grote galactische planetaire uitlijning , hadden we allemaal behoorlijk krachtige ervaringen. Ik ben altijd weer verbaasd hoeveel die ervaringen overeen komen, hoeveel we die delen.
Ik kan alleen delen wat de meditatie voor mij persoonlijk betekende, wat ik heb ervaren, en ik zal niet in detail treden, dat zou teveel zijn, en veel ervan is ook voor mij te abstract om te beschrijven

De laatste jaren zie ik in meditaties niet van die grote dingen. Het is allemaal wat subtieler, delicatie sleuteltjes die niet altijd makkelijk te begrijpen zijn, dus ik verwachtte geen grootsheid.
Maar op het moment suprême, kwam er via mijn derde oog (op je voorhoofd tussen je echte ogen) een enorme lichtstraal binnen. Ik weet dat ik dacht, ''aah, zó voelt de snelheid van het licht dus''.
Het licht verspreidde zich in mijn hoofd, in mijn wezen. Het licht was wit en geel, misschien wel zilver en goud. En ik wist dat het licht alles had veranderd op dat moment.
Terwijl ik het licht wás, realiseerde ik me hoe extreem snel ik aan het licht gewend was. De totale gewenning leek zich in een minuut te hebben afgespeeld...misschien nog wel sneller!
Toen verschenen er twee zonnen. Terwijl ze feller en feller begonnen te schijnen, en door hun licht leken ze één te zijn geworden. Die zon werd rood, het warmste rood dat je je kunt voorstellen en vanuit dat licht kwam een Shiva-achtig wezen naar voren, wat me vertelde dat de godin was geboren.

Na de meditatie voelde ik zoveel vrolijkheid! Ik spreidde mijn armen steeds om de verandering in mijn eigen veld te voelen. Het voelde lichter, minder begrensd, ruimte!
Ik wist dat de verandering werkelijk had plaats gevonden en dat er een nieuwe wereld is geboren.
Ik wist ook dat de meeste mensen dit niet bewust hadden waargenomen en dat het nieuwe licht zich onopgemerkt moeiteloos geïntegreerd heeft.
het was bijna instant, en hoe zou je moeten weten wat je een minuut geleden nog niet wist?
De komende dagen gaat de nieuwe energie zich nestelen in onze systemen.

De geboorte van een nieuwe aarde...het was indrukwekkend.
Gelukkig Nieuw Tijdperk allemaal!!!

In liefde,
Inge


2 opmerkingen:

 1. Ik voelde een wit licht rondom mij, het leek mijn eigen wit licht. Het hing voor mij, en kon ook naar mij toekomen. Ik voelde me anders.
  Dit was terwijl ik voor de TV zat, ik heb het dus minder bewust beleefd dan in de tekst hierboven. Gedurende de dag kwam er een mooie stem in mij die zei dat we er gebruik van konden maken, of dat we dat ook niet kunnen doen.
  Groetjes,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat geweldig om te horen Evelien, juist omdat je je er niet bewust op richtte vind ik het zo bijzonder dat je hetzelfde hebt meegemaakt..dank voor het delen.
  Ik wens je een fijne dag!
  xx
  Inge

  BeantwoordenVerwijderen