donderdag 2 april 2015

E-mail Projecten

Vaak wordt me gevraagd, wat is dat eigenlijk die e-mailprojecten die je elke maand doet?
Nou..ik zal daar proberen antwoord op te geven...

Elke maand is er een nieuw project, altijd volgens het principe, 10 dagen, 10 e-mails, 10 euro.
Je krijgt dus 10 dagen lang een e-mail, die elke maand een ander thema hebben, maar altijd zijn bedoeld als hulpje voor het ontwikkelen van je bewustzijn. Bewust ZIJN.

Wat staat er in de e-mails?
Om te beginnen bereid ik me niet voor. Ik schrijf de mail op de dag dat ik hem verstuur, en de informatie is dus altijd vers, en ik probeer zo min mogelijk mijn hoofd te gebruiken bij het schrijven.
Mijn hogere zelf, mijn onderbewustzijn of mijn channel, het zijn allemaal maar woorden..ik zet mijn vingers op de toetsen..en ga typen.
Meestal begint de mail met informatie over de energie van dat moment. Lezers van mijn blog weten dat ik veel informatie haal uit de activiteit van de zon, maar ik doe ook mijn huiswerk en volg vele (spirituele) leraren.
Dan volgt er vaak informatie over het onderwerp, al dan niet met aandachtsoefening.

En er is altijd muziek toegevoegd, die de groep helpt op dezelfde frequentie af te stemmen voor de meditatie, die we om 20.00 doen, allemaal gewoon thuis.
Dat is een richttijd, maar het blijkt dat het eigenlijk niet zoveel uitmaakt wanneer je de meditatie doet, de verbinding is er al door de intentie.
Je kunt de oefening doen tijdens de meditatie, je kunt de muziek ervoor of tijdens de meditatie draaien...wat jij prettig vindt.
Ik moedig iedereen ook altijd aan de oefening te lezen, maar niet uit je hoofd proberen te leren. Je leest...en wat voor jou belangrijk is, dat onthoudt je.

De muziek kies ik intuïtief en is beslist niet altijd mooi...maar ik moedig het aan om het toch te beluisteren. Het dient zich niet voor niets aan.
Soms komt er een tweede muziekje bij om alles los te laten..dat is vaak lekkere dansmuziek.

Tot slot, ik open altijd een facebookgroep die geheim is, waar deelnemers hun ervaringen kunnen uitwisselen. Dat mag, maar hoeft niet. Er zijn mensen die dagelijks delen, er zijn mensen die alleen meelezen, en er zijn mensen die er helemaal niet komen, zelfs geen facebook hebben.

Heb je na het lezen van deze blog nog meer vragen? Mail me dan...ik zal mijn best doen zo duidelijk mogelijk te antwoorden.
Geen vragen en nieuwsgierig? Doe gewoon een keer mee!

Fijne dag!
Inge

PS (oktober 2016) Lees vooral ook de commentaren en aanbevelingen hieronder, mooi!
11 opmerkingen:

 1. Met enige regelmaat volg ik de projecten van Inge. Ik vind het fijne met-je-meeloop projecten. 9 van de 10 keer gaat het (het thema) namelijk om iets wat er op dat moment bij mezelf en ook bij andere speelt.
  De kracht vind ik de afwisseling van diepgang met humor en van mogelijk loskomend verdriet met de lol van bijvoorbeeld de muziek.
  Ik raad de projecten aan! Als je je erdoor voelt aangetrokken, doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik werd al een poosje uitgenodigd door Inge om mee te doen aan een project. Iedere keer was het niet de juiste timing.
  Toen kwam er een project wat goed resoneerde en toen kwam ik erachter hoe je samen in 10 dagen er zoveel meer uithaalt met meditatie en samen reizen in de projecten, dat ik sindsdien mee doe.
  Twijfel je, dompel je eens in het bad van de liefdevolle groep die er is. Wie er ook wel of niet meedoet, er is een diepe verbondenheid, waar lief en leed met elkaar gedeeld wordt, waar je altijd een waardevol woord krijgt als je even vastloopt in je proces.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ervaar de Projecten als hartverwarmend!
  Samen in energie een stukje van het pad bewandelen
  De synergie van het Samen Doen, Het Samen Werken, het Samen Zijn
  En de Wijze waarop Inge-Astrid dit orchestreerd is Hartverwarmend!
  Ik kan de projecten van Harte Aanbevelen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Meestal klopt de mail precies met iets wat ik dan ervaar of over nadenk.
  En ik heb vooral veel aan het delen in de groep en dat ik me daarin veilig voel.
  Het is laagdrempelig. je hoeft niks en mag veel! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb een aantal keer meegedaan met de projecten van Inge en kan ze aan iedereen aanraden! Inge weet treffend te schrijven en helpt enorm bij bewust te worden van.. alles eigenlijk. Het kunnen delen in een groep heeft een enorme verbondenheid en heeft me verder geholpen in mijn persoonlijke ontwikkeling.
  Kortom...gewoon meedoen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Anonieme reacties worden vanaf nu verwijderd.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. En hoe moet ik mij opgeven om mee te doen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Astrid, het handigste is mij te vinden op facebook ( Inge Astrid van der Vaart Smit) of me te mailen ingeastrid@hotmail.com.
   Ik ga morgen weer met een project starten!

   Verwijderen
 8. Mooie aanbeveling gekregen van Anita, dank!

  ''Ongeveer 2 jaar geleden heb ik voor de eerste keer meegedaan met een emailproject. Het was hartverwarmend om in een groep te komen waar je, je ervaringen mee kan delen. In de groepen word er niet geoordeeld of veroordeelt. Het bijzondere aan de projecten vind ik de mails. Het blijft verassend dat het precies gaat over wat je op dat moment bezig houd of wat er gaande is. Af en toe sloeg ik er een over omdat ik het gevoel had geen tijd te hebben om te mediteren. Nu meld ik me zonder meer aan omdat het lezen van de mails al heel veel doet. Dus vanaf het begin van dit jaar ben ik altijd van de partij. Wil je geestelijk groeien dan is dit absoluut een aanrader. het voelt iedere keer als een warm bad. Anita Leemburg''

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik doe nu voor de tweede keer mee aan een mailproject. Het echt geeft hoop dat er dit soort initiatieven zijn waarbij je wordt gesteund door mensen die je niet eens kent! Ik vind het echt en superrecept. De mails zie ik elke dag naar uit en lees ik vaak ook nog een tweede keer. Dank je wel Inge en dank alle deelnemers ook. Ik voel me echt verbonden met een positieve kracht.

  BeantwoordenVerwijderen