maandag 19 september 2011

Nieuwbrief

Hallo lieve allemaal!!

Begint het bij jullie ook al te borrelen? En te kriebelen? Begin je ook te voelen dat het feest van eenheidsbewustzijn van 2012 aan het naderen is? Kom dan op 11-11-11 het begin van het feest inluiden met een workshop van Krijn Koetsveld in Drenthe!!!
http://www.theforumbarrow.co.uk/images/dance-funky.jpgHet is al weer de 4e keer dan Krijn naar het noorden komt en we - in dit geval - een etmaal tegemoet gaan vol meditatie, warmte, gezamenlijkhied en vooral veel lachen! De workshop kost 211 euro (11 euro toeslag voor een 1 persoonskamer) en dat is natuurlijk inclusief alle volledig biologische maaltijden en lekkers en de overnachting.
Lees meer over deze workshop op mijn website http://kosmosnu.moonfruit.com/#
En heb je vragen, neem dan contact met me op!!


In november start de werkgroep '' Ouders van Gevoelige Kinderen'' . Er zullen (in eerste instantie) 6 bijeenkomsten zijn in Beijum. Maximaal 7 deelnemers, en komen er meer aanmeldingen, dan komen er meer groepen.
Gevoelige kinderen, dat zijn eigenlijk alle kinderen van nu...ze zien meer, voelen meer, ervaren meer, en voor de ouders is niet altijd duidelijk wat er allemaal omgaat in zo'n kopie, en hoe je daar mee om zou kunnen gaan. Voel je je aangesproken, neem dan contact met me op!http://thebodyshopfoundation.org/files/2009/08/dancing-small2.jpg
Tot slot van deze nieuwsbrief wil ik graag aandacht vragen voor het principe van de 100e aap. Ken je het? Dan is het filmpje toch no leuk om te bekijken/beluisteren. Ken je het niet..maak dan kennis met dit prachtige en hoopgevende fenomeen.
Verander de wereld, begin bij jezelf en wéét dat het effect veel eerder merkbaar zal zijn in de wereld dan je denkt, niet iedereen hoeft mee te doen...om tóch mee te doen!
http://www.youtube.com/watch?v=Moy6tz6Ubps&feature=feedf
Ik hoop dat de link opengaat, mail me anders voor het filmpje.
http://static.freepik.com/free-photo/monkey-silhouette_17-1030010831.jpg

En voor de liefhebber nog een filmpje ...meditatie maakt de wereld vrediger...surprise surprise!!!
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=yVFa6Wtuxu8


Wens je een hele fijne dag!
Liefs,
Inge

www.kosmos.nu
http://www.dabberdoovahi.com/images/products/thumb/heart.jpg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten